Wie zijn de mensen achter Healy en Healy Health Experience ?

Er ligt veel kennis, onderzoek en wetenschap ten grondslag aan de Healy.

De Healy is het nieuwste van het nieuwste op gezondheidsgebied

De ontwikkeling van Healy

Healy is een hoogwaardig medisch technologieproduct, dat volledig in Duitsland werd ontwikkeld. Het apparaat is bedacht en ontworpen in samenwerking met artsen en therapeuten, gebaseerd op hun praktijk en ervaring. Een ervaren team van ontwikkelaars en ingenieurs, die voor de werkzaamheden aan de professionele TimeWaver-systemen al uitgebreide ervaring hadden opgedaan, stonden voor de uitdagende taak om deze complexe technologie onder te brengen in een compacte en gebruiksvriendelijke vorm. De ontwikkeling van Healy (het testen en het voorbereidende werk voor de goedkeuring als medisch apparaat) nam aanzienlijk meer geld, tijd en hulpbronnen in beslag dan de ontwikkeling van alle voorgaande TimeWaver-apparaten.

Marcus Schmieke

Marcus Schmieke is de uitvinder en ontwikkelaar van de
TimeWaver en de Healy. Al vele jaren dacht Marcus erover na hoe iedereen zou kunnen profiteren van de mogelijkheden van de TimeWaver-technologie op een compacte en eenvoudige manier. Wat hij in gedachten had, was een apparaat dat iedereen elke dag zou kunnen gebruiken, iets dat compact, eenvoudig en praktisch is.

Bekijk aan de linkerkant de video van Marcus over de Healy (Duitstalig).

Nuno Nina

Nuno Nina is een Portugese therapeut die zeven privéklinieken leidt. Hij is een specialist voor integratieve geneeskunde en celbiologie.
Dankzij zijn ervaringen met duizenden patiënten kon hij de theorieën en resultaten van zijn onderzoek in de vorm van een verzameling van 144.000 zogenaamde “Gold Frequencies“ bij het project inbrengen. Toen hij jaren geleden voor de eerste keer in contact kwam met TimeWaver-technologie stelde hij onmiddellijk voor om deze technologie te combineren met de mogelijkheden van frequentietherapie om iets te creëren dat groter is dan de som van de delen.

Maria Burgers

Ik ben van oorsprong verpleegkundige, heb een bedrijf in de kraamzorg en werk sinds kort met de nieuwste frequentietherapie: de Healy.
Mijn missie is uit te dragen dat een betere gezondheid ervaren voor iedereen haalbaar en mogelijk is. Mensen begeleiden om dit doel te bereiken is wat heel dicht bij mezelf staat en mijn passie is. De belangstelling voor lichamelijke, mentale en emotionele gezondheid heb ik vanaf mijn jong volwassenheid ontwikkeld en hierin altijd geïnvesteerd d.m.v. yoga, gezonde voeding, voedingssupplementen, beweging (liefst buiten!), electro-acupunctuur, acupunctuur, mindfulness, bioresonantie, tao-balance, shiatsu massage, en de openheid voor spirituele groei. Samen met mijn man heb ik 10 jaar een bedrijf gehad in preventieve gezondheidsproducten, waardoor wijzelf en andere mensen een betere gezondheid en welzijn ervoeren. Door alle toepassingen die de Healy heeft en de positieve resultaten die ikzelf heb en vele mensen wereldwijd hebben, kom ik opnieuw uit bij het aanbieden van de mogelijkheid op het ervaren van een betere gezondheid, lichamelijk, mentaal en emotioneel welbevinden.

Contact

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of iets met mij delen? Laat dan hiernaast uw bericht achter dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op.

Stel een vraag of maak een afspraak

Vrijwaring

Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische  aandoeningen zoals depressie, angst en daarmee verbonden slaapstoornissen. Alle andere toepassingen van de Healy worden niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking hiervan niet wetenschappelijk is aangetoond.