Wat zijn de mogelijkheden bij Healy Health Experience?

Er zijn allerlei keuzes voor u om de mogelijkheden van de Healy te ervaren. Bekijk ze hieronder.

De Healy is het nieuwste van het nieuwste op gezondheidsgebied

Analyse en ervaren programma

U kunt een afspraak maken waarbij ik met de Healy Resonance een analyse maak waarin wordt aangegeven welke van de Healy frequentie-programma’s voor u helpend zijn. Vervolgens kiezen we tijdens deze afspraak 1 programma om te ervaren.  In de desgewenste opvolgende afspraken worden de overige geanalyseerde programma's ervaren.
De afspraak duurt 60-90 minuten (afhankelijk van de duur van het betreffende frequentie-programma) en kost € 65,- incl. BTW.

Cadeaubon

 U kunt een familielid, partner, vriend, vriendin of werknemer met een cadeaubon verrassen. U ontvangt via de email een voucher voor een analyse en 1 programma of voor een Aura reading.
De afspraak duurt 60-90 minuten (afhankelijk van de duur van het betreffende frequentie-programma) en kost € 65,- incl. BTW.

Aura reading

U kunt een Aura foto laten maken, vervolgens een Chakra programma volgen via de Healy waarna wederom een Aura foto wordt gemaakt om het verschil te zien. U ontvangt de foto's met de Aura interpretaties via de mail.
De afspraak duurt 60 minuten en kost € 65,- incl. BTW.

Strippenkaart 

10 afspraken-kaart van 60-90 minuten per afspraak, waarin tijdens de eerste afspraak een analyse wordt gemaakt waarin wordt aangegeven welke van de Healy frequentie-programma’s voor u helpend zijn.  Vervolgens kiezen we tijdens deze afspraak 1 programma om te ervaren. In de opvolgende afspraken worden de overige geanalyseerde programma's ervaren en  naar wens kunt u een afspraak invullen met een Aura reading.
De strippenkaart kost € 550,- incl. BTW , is 1 jaar geldig vanaf de eerste afspraak en overdraagbaar.

Workshop

U kunt met of voor een aantal mensen (minimaal 4, maximaal 8) tegelijk een afspraak maken in de vorm van een workshop op locatie.
We overleggen vooraf waar de voorkeur naar uitgaat en wat gezien de beschikbare tijd en het aantal mensen tot de mogelijkheden behoort. Hierdoor is de prijs van de workshop op aanvraag.

Zelf de Healy aanschaffen

U kunt de Healy (direct) zelf aanschaffen om in combinatie met uw smartphone thuis toe te passen. 
Dit veelzijdige kleine apparaat bevat frequentieprogramma’s die helpen bij het bevorderen van uw gezondheid, vitaliteit en algemene welbevinden.
Healy is een gecertificeerde wearable, die gebruik maakt van individueel bepaalde frequenties voor het stimuleren van specifieke zones van uw lichaam. Door het regelmatige gebruik van de geselecteerde frequentieprogramma’s kan Healy het herstel ondersteunen van de celmembraanspanning naar een natuurlijk niveau. Klik op Bestellen voor de verschillende samenstellingen van programma-groepen waaruit u kunt kiezen.

Contact

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of iets met mij delen? Laat dan hiernaast uw bericht achter dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op.

Stel een vraag of maak een afspraak

Vrijwaring

Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische  aandoeningen zoals depressie, angst en daarmee verbonden slaapstoornissen. Alle andere toepassingen van de Healy worden niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking hiervan niet wetenschappelijk is aangetoond.