Welke frequentie-programma's zijn er?
De Healy is het nieuwste van het nieuwste op gezondheidsgebied

Een overzicht

Hieronder ziet u een overzicht van alle frequentie-programma's die u via de Healy kunt uitvoeren. Daarbij kunt u ook de video's bekijken voor meer informatie.

De programma's zijn zo ingedeeld dat u kunt zien welke programma's horen bij welke versie van de Healy. Er zijn in totaal 4 zogenaamde 'edities' van de Healy.

Healy Gold Editie

Dit is de basis. Deze editie wordt geleverd met Healy hardware, de Nuno Nina Goudcyclus en 1  programmagroep naar keuze.

Healy Holistic Health Editie

Deze editie wordt geleverd met de Healy hardware, de Nuno Nina Goudcyclus
en 8 andere programmagroepen.

Healy Resonance Editie

Deze editie bevat de Healy Holistic Health Plus editie plus een aparte Analysis app. met de modulen Resonance en Aura.

De diepe cyclus

Deze programma's zijn een uitbreiding van de Healy Gold editie en worden 2 weken na aanschaf van één van de vier editie's op je Healy ter beschikking gesteld.
Zie de informatie hieronder over Diepe Cyclus:

Zelf de Healy aanschaffen

U kunt de Healy (direct) zelf aanschaffen om in combinatie met uw smartphone thuis toe te passen. 
Dit veelzijdige kleine apparaat bevat frequentieprogramma’s die helpen bij het bevorderen van uw gezondheid, vitaliteit en algemene welbevinden.
Healy is een gecertificeerde wearable, die gebruik maakt van individueel bepaalde frequenties voor het stimuleren van specifieke zones van uw lichaam. Door het regelmatige gebruik van de geselecteerde frequentieprogramma’s kan Healy het herstel ondersteunen van de celmembraanspanning naar een natuurlijk niveau. Klik op Bestellen voor de verschillende samenstellingen van programma-groepen waaruit u kunt kiezen.

Vrijwaring

Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische  aandoeningen zoals depressie, angst en daarmee verbonden slaapstoornissen. Alle andere toepassingen van de Healy worden niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking hiervan niet wetenschappelijk is aangetoond.

Contact

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of iets met mij delen? Laat dan hiernaast uw bericht achter dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op.

Stel een vraag of maak een afspraak