The Healy Gold Cyclus

Zelf de Healy aanschaffen

U kunt de Healy (direct) zelf aanschaffen om in combinatie met uw smartphone thuis toe te passen. 
Dit veelzijdige kleine apparaat bevat frequentieprogramma’s die helpen bij het bevorderen van uw gezondheid, vitaliteit en algemene welbevinden.
Healy is een gecertificeerde wearable, die gebruik maakt van individueel bepaalde frequenties voor het stimuleren van specifieke zones van uw lichaam. Door het regelmatige gebruik van de geselecteerde frequentieprogramma’s kan Healy het herstel ondersteunen van de celmembraanspanning naar een natuurlijk niveau. Klik op Bestellen voor de verschillende samenstellingen van programma-groepen waaruit u kunt kiezen.

Contact

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of iets met mij delen? Laat dan hiernaast uw bericht achter dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op.

Stel een vraag of maak een afspraak

Vrijwaring

Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische  aandoeningen zoals depressie, angst en daarmee verbonden slaapstoornissen. Alle andere toepassingen van de Healy worden niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking hiervan niet wetenschappelijk is aangetoond.